Jeg kontaktede Sif, da der opstod alvorlig sygdom i min nærmeste familie, og mit nervesystem var hele tiden på overarbejde.

Jeg havde tankemylder, følte mig presset på mit arbejde og i mit privatliv, og så havde jeg svært ved at sove og falde til ro.
Jeg troede, at det kun skyldtes sorg, men sammen med Sif fandt jeg ud af, at min krops reaktion også handlede om, at jeg faktisk ikke kunne mærke mig selv.
Jeg var rigtig god til at være i mit hoved, men jeg var ikke opmærksom på, hvordan min krop og mit hoved arbejder sammen.

Gennem samtale og små øvelser lærte Sif mig at mærke min krop og dens signaler bedre.
Jeg har lært, hvordan jeg kan bruge simple strategier til at komme ned i kroppen og berolige mit nervesystem, når jeg føler mig presset.
Jeg er blevet mere bevidst om at lytte til min krop og prioritere min tid ud fra mit energiniveau hver dag, så jeg også husker at prioritere mig selv.

Efter flere besøg hos en psykolog gennem de senere år, som ikke havde nogen stor effekt, blev jeg overrasket over, hvor hurtigt jeg kunne mærke en forandring efter samtalerne med Sif.

Mit forløb hos Sif har givet mig en bedre forståelse for, hvordan sorgprocesser fungerer, og jeg har også fået en helt anden forståelse af min krop.
De strategier, som jeg har fået, kan jeg bruge både nu og fremadrettet til at passe bedre på mig selv.”

Kvinde, 28 år

Jeg startede hos Sif efter at jeg blev sygemeldt med stress.

Det var uden de store forventninger da jeg synes det kan være et rodet marked at finde den bedste psykoterapeut.

Men jeg blev positivt overrasket over hvordan Sif kunne komme ind til mig, og hjælpe mig med at forstå mine egne følelser og behov.

Jeg har altid kæmpet med at være en pleaser for andre og ikke stå op for mig selv, alt for meget arbejde og ikke mærke efter i kroppen.

Angsten fyldte rigtig meget i denne periode, men med en kombination af at lærer og mærke sig selv og give plads til de hårde følelser og snakke om dem og så at forstå hvorfor man har det som man har, virkede rigtig godt!

Samtidig lærte jeg også en hel del om min opvækst og barndom og grunden til hvorfor jeg var havnet i de ting jeg var, hvilket gav mig mere ro og forståelse.

Ikke nok med de ting jeg lærte så var Sif bare en rigtig god støtte og brugte tiden som en tryghed i hele stress forløbet.

Kan varmt anbefales herfra!

Anonym mand, Aalborg

Jeg startede ved Sif efter et angstanfald, som var forbundet med en stresset hverdag.
Jeg brugte mit arbejde, som afledning fra mit tankemylder og BED.

Sif har givet mig nogle værktøjer, som har hjulpet mig meget på en bedre hverdag med mindre stress.
Det har givet mig overskuddet til at lære mere om hvad der foregår indeni.

Sif har lært mig rigtig meget om, hvordan jeg skal tackle mine følelser og hvorfor at det er godt at snakke højt om.
Jeg har lært at i stedet for at kaste de tunge sten i rygsækken, skal jeg i stedet for “deale” med dem og få kastet dem væk.

Jeg har fået troen på mig selv igen og jeg har fået min glæde tilbage i livet.

Jeg vil anbefale Sif til alle, som kæmper med nogle ting, som kan være svære at snakke om.

Sif’s rolige væsen bidrager til den rolige atmosfære.
Det er rart at være i lokaltet og man føler sig meget velkommen.

Kæmpe anbefaling fra mig!

Ditte, 22 år, studerende

Jeg tog kontakt til Sif, da jeg i alle mine teenageår og tidlige voksenår, har været meget stresset over mine egne forventninger til mig selv og et tilhørende lavt selvværd.

Jeg havde meget høje krav til min egen formåen i min hverdag. Jeg følte konstant, at der ikke var timer nok i døgnet til alt det, jeg gerne ville, og kunne vågne hver morgen med frygten for den kommende dag og ingen lyst til at stå op.

Jeg følte mig hele tiden bagud og ikke tilstrækkelig på alle punkter om det var studie, arbejde, socialt eller i forhold til mad og træning.

Sif har givet mig gode værktøjer, som jeg kan bruge i hverdagen.
Jeg har lært at se mere nuanceret på livet fremfor en meget sort-hvid tilgang, hvor alt enten er skidt eller godt.
Dette giver mig mere plads til blot at være mig og have off-dage, da dette ikke er sigende for min person altid.
Dermed har jeg fået mere plads til at lytte til mig selv og mine behov.

Med Sifs hjælp har jeg også fået forståelsen for vigtigheden i at flytte fokus fra ens adfærd over i de følelser, der ligger til grund for adfærden.
Dette har gjort mig klogere på mig selv, men også bedre til at kommunikere med andre om, hvordan jeg har det.

Jeg kan kun give Sif de varmeste anbefalinger.

Freja, 24 år

 

I forbindelse med vores barns depressionsdiagnose, fik vi brug for at se på hele familiens funktion, og dermed også mig som mor og som menneske.
Jeg har sår og skrammer fra min tidlige ungdom, og jeg har tidligere haft samtaler med både psykiater og psykolog.

Det, jeg fik hos Sif var, såvidt jeg kan skønne her et par måneder efter forløbets afslutning, helbredende for mig.
Jeg har, som nævnt, gået hos andre fagfolk tidligere og var egentlig ikke indstillet på igen at skulle snakke om min barndom og ungdom – men tilgangen hos Sif var anderledes.
Sif fik mig til at se nogle sammenhænge, som jeg aldrig tidligere har set, og det har gjort mig godt.

Samtalerne hos Sif fik mig til at turde tage nogle initiativer som jeg måske nok har haft lyst til tidligere, men aldrig turdet.
At vide at jeg havde Sif ’i baghånden’ gjorde at jeg vovede.
Det faldt heldigvis godt ud, men hvis det ikke havde gjort det, er jeg tryg ved at Sif havde hjulpet mig til at håndtere det også.

Sif har et behageligt nærvær – jeg følte mig set og forstået, selvom vi nogle gange måtte justere lidt, fordi det jo aldrig er muligt 100 % at forstå et andet menneske.
Men igen følte jeg mig set og hørt – Sif lyttede og spurgte ind, til hun forstod mig.
Vi har grinet sammen og jeg har kunnet græde, uden at føle det pinligt.

Jeg kan varmt anbefale Sif.

Tine, 57 år

Stress og depression har været mine faste følgesvende i en del år.

Jeg har tidligere haft forløb med psykologer, som har hjulpet med at definere de psykiske aspekter af min stress og depression, men jeg er aldrig nået i mål med forløbene, og de gamle problemstillinger har været tilbagevendende. 

Jeg har været meget frustreret, da jeg ikke selv har vidst, hvordan jeg kunne komme videre. Jeg vidste jo godt, hvor det psykisk drillede. Her har Sif netop tilbudt det, der har manglet nemlig arbejdet med kroppen.

Jeg har gennem Sif fundet ud af, at de daglige spændinger og uroen i kroppen har en utrolig tæt sammenhæng med det psykiske, og derfor har den fysiske tilgang til mine psykiske udfordringer været en kæmpe øjenåbner.
Her har Sif givet et konkret og praktisk arbejde med kroppen i samarbejde med det kroppen siger og gør ved det psykiske.
Dette er en tilgang, jeg aldrig har fået tilbudt før.

Hos psykologerne har fokus kun været, hvordan psyken har påvirket kroppen, men aldrig at kroppen også påvirker psyken.
Før har jeg blot fået at vide, at jeg skulle slappe af, men hvordan gør man så lige det, når man kroppen er stresset?
Det har derfor været befriende, at Sif har guidet fokusset ned i kroppen og givet den lov til at få en stemme.
Dette har tilmed givet et konkret udgangspunkt til det, der har været svært at sætte ord på ellers.

Jeg vil klart anbefale Sif til andre.
Du vil blive mødt at et imødekommende sind, der kan give de små ting i hverdagen en betydning og en sammenhæng igennem samtalen.

Derudover tilbyder Sif en anderledes tilgang til arbejdet med det indre, som er tilpasset lige netop dig.

Jeg havde aldrig nået frem til denne øjenåbner uden Sif, og jeg føler nu, at jeg har fået gode redskaber til at komme videre med min mentale udvikling.

Kvinde, 29 år, lærer, Aalborg

Jeg valgte at det var på tide at gøre op med mange års depression og dårligt selvværd, fordi jeg var træt af at det hæmmede mit liv.

Jeg valgte at kontakte Sif, da jeg ikke fik det ønskede udbytte hos min psykolog.

Hos Sif blev jeg mødt af en rolig person, som viste mig den forståelse jeg har manglet.
Hun gav mig overskuddet og redskaberne til at kunne konfrontere svære relationer i mit liv, som længe har holdt mig tilbage.

Vi har i fællesskab arbejdet med mit forhold til mig selv, og mine tanker om min hverdag og det liv jeg ønsker.
Jeg har efter 10 samtaler rykket mig utroligt meget, på mange af de områder jeg selv ønskede at ændre.

Jeg har valgt at stoppe samtalerne hos Sif for nu, for at arbejde med de redskaber jeg har fået, med den forventning om, at jeg på et senere tidspunkt vil vende tilbage og fortsætte min udvikling.

Sif får min varmeste anbefaling, hun har været netop det jeg har haft behov for, og den hjælp jeg ikke kunne finde andre steder.
Bestemt en god investering i mig selv og min fremtid.

Maiken K.

Jeg har over en kortere periode gået til samtaler hos Sif, hvor jeg bl.a. har fået værktøjer til at lære at berolige mig selv, give mig selv omsorg og kærlighed, sætte grænser, og ligeledes mærke, hvad JEG har brug for og lyst til.

Jeg har i en lang årrække været meget hæmmet i min dagligdag og i mit liv generelt, grundet en spiseforstyrrelse, hvorfor jeg ligeledes har været præget af ekstremt dårligt selvværd, behov for kontrol samt manglende evne til at tro på mig selv og har derfor haft brug for, at tale med nogen, der forstod præcis, hvad jeg gennemgik og den forståelse fik jeg hos Sif.

Gennem mine samtaler med Sif blev jeg mødt med accept, forståelse samt en nysgerrighed ift. netop min situation, hvilket har været medvirkende til en positiv fremgang i mit liv.

Sif har desuden givet mig redskaber til, at acceptere min livssituation og ligeledes lære mig at koble fra og lade negative tanker passere gennem afspændings- og vejrtrækningsøvelser.

Derudover introducerede Sif mig også for meditation, som har været yderst brugbart for mig, da jeg netop kunne bruge meditationen til at lære at slappe af, få ro i hovedet og komme ned i kroppen og mærke mig selv.
Det var en helt ny verden for mig, at blive introduceret til afspænding og meditation, men jeg er overbevist om, at dette var medvirkende til, at jeg rykkede mig.

Mennesker kan have en tendens til, at fastholdes i det kendte og trygge, men for mig, var det, at bevæge mig ud på ukendt grund SÅ vigtigt – især ift. at lære at slippe kontrollen og mærke efter, hvad mine egne behov var og ikke lade min sygdom overtage.

Jeg afsluttede mit forløb hos Sif, da jeg skulle påbegynde et længerevarende forløb i psykiatrien og blev derigennem tilknyttet en ny behandler.

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til at anvende Sif som terapeut!!!

Jane S.

Efter flere år med stress og udbrændthed modtog jeg professionel hjælp hos Sif.

Denne beslutning har jeg på intet som helst tidspunkt fortrudt, da Sif har lært mig at lytte til hvad kroppen fortæller og handle derefter.

Sif lærte mig afspænding og dyb vejrtrækning, som kan være en meget stor hjælp, da disse medvirker til at fokusere på nuet og skubbe unødvendige tanker i baggrunden.

Sif er utrolig dygtig.

Jeg vil klart anbefale Sif til alle, der har noget der tynger i dagligdagen.

Ole A.

Efter en lang periode i mit liv hvor jeg var trist, haft lavt selvværd og generelt følt, at jeg ikke var god nok, kontaktede jeg Sif for at få hjælp.

Med Sifs imødekommenhed, nærvær og accept af den person hun sidder overfor føler man sig fuldstændig tryg i, at åbne sig op og blandt andet tale om ting jeg aldrig havde talt med nogen om før.

Sif er virkelig god til, at have fokus på mine behov, lade mig styre samtalen og ud fra det jeg siger, spørge ind til områder man ikke selv troede kunne have en påvirkning på, hvordan man har det og give en redskaber til blandt andet, at acceptere de negative tanker der dukker op og få vendt dem til noget positivt.

Igennem mit lange forløb hos Sif er jeg blevet mere glad, fået en ny accept af den person jeg er og går i langt mindre grad op i hvad andre tænker om mig.

Hun har hjulpet mig til bedre, at kunne forbinde mine tanker med det min krop prøver, at fortælle mig hvilket har gjort, at det er blevet nemmere at finde ud af hvad der er godt for mig.

Kan kun give Sif mine bedste anbefalinger. Hun har hjulpet mig igennem, en svær periode i mit liv hvor jeg har lært så meget om mig selv. Især at det ikke er en svaghed at opsøge hjælp til at når livet gør ondt men derimod en kæmpe styrke.

Ditte 30 år

Da jeg kontaktede Sif, led jeg af social angst, depression og lavt selvværd.

Jeg havde tidligere gået hos en psykolog, men der følte jeg, at fokus lå på hvad jeg gjorde, frem for hvordan jeg havde det.

Med Sifs hjælp har jeg fået langt bedre selvværd, er generelt gladere og behandler mig selv med langt mere omsorg end før.

Ved, at jeg har lært, at det ikke er egoistisk at sætte mine egne behov først og passe på mig selv, er min verden blevet et langt lysere sted, og jeg har det generelt langt bedre i hverdagen. Jeg søger ikke hele tiden bekræftelse fra andre, men stoler nu på mig selv, mine følelser og kan stå ved mig selv.

Sif er virkelig dygtig til at lade klienten styre samtalen og komme med gode spørgsmål og perspektiver. Samtidig føler man aldrig, at Sif på nogen måde dømmer en. Det gør det langt lettere at åbne op og snakke om det, som ligger en nær, og som man ikke tør snakke med andre om.

Sif havde desuden langt mere fokus på følelserne fremfor adfærd. Det gjorde, at jeg fik arbejdet med de følelser, der lå inderst inde i mig, som så ændrede min adfærd til noget mere positivt.

På den måde var det ikke så svært for mig, selv om det kunne være udfordrende, og derved virkeligt har udviklet mig. Jeg vil bestemt anbefale andre at søge hjælp hos Sif. Hun er erfaren og virkelig dygtig i faget, og meget let at snakke med.

Peter Hald, 21 år

Psykomotorisk studerende, Randers

Jeg søgte hjælp hos Sif, fordi jeg længe havde været meget bekymret, stresset og trist.

Jeg havde svært ved at overskue min hverdag og mine tanker, og jeg følte, at alle andre end mig bare havde styr på alting.

Før jeg kontaktede Sif, havde jeg gået hos en psykolog, men der føltes det, som om det var et problem, at jeg havde dårlige dage, og at vi skulle finde en konkret løsning på det – fx skære nogle af tingene i min hverdag væk – frem for at finde en løsning på, hvorfor jeg havde det dårligt.

Med Sifs hjælp har jeg udviklet mig meget. Jeg har fået det bedre, og jeg har fået nogle værktøjer som har hjulpet mig i hverdagen.

Først og fremmest har jeg fået hjælp til at acceptere mine tanker fremfor at afvise dem. Sif hjalp mig til at vende mine tanker, så jeg er blevet bedre til at tænke positivt om mig selv, frem for at kritisere mig selv hele tiden.

Jeg har også lært, at det er naturligt at have dårlige dage, og at det er helt okay at være ked af det og tage en dag på sofaen for at lade op og finde mit overskud igen – det er en del af det at være menneske. For mig var det budskab en af de ting, der har hjulpet mig mest til at få det bedre.

Sif hjalp mig også med at slappe mere af rent fysisk. Hun gav mig nogle gode redskaber til at slappe af i musklerne, når jeg havde svært ved at sove.

Derudover hjalp hun mig med at formulere nogle samtaler i situationer, hvor jeg havde svært ved at sige, hvad jeg følte til forskellige mennesker. Det har betydet, at jeg nu er mindre nervøs over at skulle have sådan nogle samtaler.

Jeg vil absolut anbefale Sif til andre, for jeg syntes, det var en rigtigt god måde, hun greb vores tid sammen an på.

Hos Sif følte jeg mig tryg, og det gav mig meget mere lyst til at snakke om, hvordan jeg havde det, og om mine følelser om bestemte ting.

 

Laura, 20 år

Længe havde jeg gået og kæmpet med tanker om, ikke at være god nok.

Jeg blev anbefalet en psykoterapeut, og jeg valgte Sif, da hun skulle være rigtig god til mine problemstillinger, som både involverede familiære og personlige emner.

I starten var det meget grænseoverskridende, men hendes magiske ro og tillid hjalp hurtigt.

Efter de første 2 sessioner kunne jeg mærke en øget indre styrke, som jeg kunne gribe fat i, når tankerne fløj længst væk.
En styrke, der blev fundet frem, mens Sif lagde hjemlige og trygge omgivelser til mine mange tårer, som til sidst blev flest smil.

Jeg har haft 6 sessions, som har været virkelig gode og lærerige.

Jeg lærte at mærke efter. En fornemmelse i maven, som var ubehagelig.
Den fornemmelse blev en håndterbar følelse, som faktisk kunne tæmmes. En der aldrig forsvinder helt, men det er også helt okay – det lærte jeg.

De sidste sessions startede med “hvad har du brug for” , og wow, sikke svært, men fokus var på mig og MINE behov – fedt !

Kan på det kraftigste anbefale Sif, hvis der både er store og små problemer, som fylder.

Det er ingen skam at gå til terapeut – tværtimod, man arbejder med sig selv og udvikler sig!

Sarah, 28 år

Sygeplejerske fra Aalborg

Da jeg begyndte hos Sif var jeg meget negativ og nervøs, over for andres og mine egne forventninger til mig selv.

I terapien fik jeg hjælp til at bearbejde negative tanker og angst i forbindelse med tidligere, nuværende og fremtidige arbejde.
Da jeg sluttede – efter kun 3 sessioner – var jeg blevet accepterende over for at jeg ikke kan det hele fra starten af. Det var rigtig rart ikke at være så nervøs over for fremtiden.
Det bedst jeg fik ud af samtalerne hos Sif var at jeg lærte at kroppen og hjernen arbejder sammen. Jeg lærte at lytte til min krop og bruge vejrtrækning som middel mod angst og negative tanker.  Nu bruger jeg det hele tiden i min hverdag.
Sygeplejerske, 22 år

Sif hjalp mig at få det bedre med mig selv – på kun 6 sessioner.

Sif lærte mig at tænke på anderledes måder – at se tingene på flere måder end bare min egen.

Inden jeg startede hos Sif, gav jeg mig selv skylden for alt der var galt. Nu har jeg det godt. Jeg har rykket mig meget, og kan nu se at det ikke altid er mig der er noget galt med.

Det bedste ved Sif er, at hun er så god til at forklare tingene, og sætte dem i perspektiv.

Derudover er Sif utrolig imødekommende. Derfor kunne jeg åbne mig utroligt meget op for hende, på rigtig kort tid.

Det som hjalp mig bedst var, at have en fremmed at snakke med. Der er bare nogle ting som forældre og veninder ikke kan hjælpe med. Der var rigtigt godt at have Sif.

Jeg vil klart anbefale Sif til mine venner og veninder.

Majken, 16 år

Sif er utrolig empatisk og med en stor faglighed.

Jeg er imponeret over hvor meget jeg har flyttet mig på kort tid.

Tina R

Sif er en meget sympatisk og åben person, hvilket har gjort, at jeg har følt mig tryg i hendes selskab.

 

Signe B.

Sif er en fantastisk dygtig.

Jeg har fået mere selvtillid og troen på, at jeg kan, er forstærket en hel del.

Så tusind tak Sif, for at du virkelig har evnen til at lytte.

Michelle K.

Sif er super dygtig og har en skøn tilgang.

Sif er motiverende, indlevende og engageret.

Rikke L.

Hos Sif, har jeg følt mig tryg og godt tilpas.

 

Signe S.

Jeg draget mange fordele af Sifs utrolige evner og indsigt til at finde metoder for at løse op for stress…
Jeg har oplevet stor bevidsthed omkring min vejrtrækning, og mine spændinger er næsten helt forsvundet.

Sifs varme væsen og særlige evner til at hjælpe kroppen til at give slip, har gjort at jeg har været 100% til stede i krop og sind – en ubeskrivelig følelse af frihed og lykke.

 

Gitte B.

Det har været en udfordrende og lærerig proces.

Jeg har tydeligt kunne mærke, hvor mange kompetencer og værktøjer Sif har at trække på.

Søren K.

Gratis afklarende samtale

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig?

Lad os tage en snak over telefonen, så jeg kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig ud af tvivlen.

Jeg ringer dig op på aftalt tidspunkt, og vil glæde mig til at snakke med dig.

Samtalen er selvfølgelig uforpligtende.